Administratie

Voor de samenwerking met onze klanten hanteren we drie vormen. Het verschil zit in de eigen “boekhoud”-werkzaamheden van de klant.

Zelf slimmer.-boekhouden?

U ziet uw boekhouding als een tool om uw onderneming onder controle te houden. Daarvoor moet de boekhouding up-to-date zijn en zoveel mogelijk geintegreerd zijn met de bedrijfsvoering. Daarbij kunt u denken aan verkoopfacturen die direct worden geboekt als openstaande post, de bankbetaling van de klant worden automatisch verwerkt en blijft betaling te lang uit dan verstuurt de boekhouding een herinnering.

Dan is zelf boekhouden met e-Boekhouden.nl een slimme aanpak. Met scan & herken, mail & herken en directe bankkoppelingen automatiseert u de boekhouding voor 90%. Wij begeleiden u, zijn uw vraagbaak voor boekhouding en belastingen en verzorgen de jaarrekening en de belastingaangiften.

Uitbesteden met digitaal aanleveren?

Niet elke ondernemer wil zelf boekhouden. U wilt uiteraard wel profiteren van de slimste technieken. U uploadt zelf facturen, bonnen, etc. via onze app of webportal naar uw digitaal archief. Wij verwerken alles in uw boekhouding en zorgen voor een juiste en tijdige btw-aangifte, de jaarrekening en de overige belastingaangiften. In uw digitaal archief kunt u al uw gegevens waaronder jaarrekeningen, aangiften en correspondentie terugvinden.

Alles uitbesteden?

Als u 100% bezig bent met ondernemen en geen tijd en energie wil steken in de boekhouding, dan kan volledig uitbesteden slimmer zijn. Samen bepalen we wat de best passende oplossing voor u is. Alles op papier aanleveren? Elke week, elke maand of …? Wij adviseren u graag.

 

Neem contact op!

Tel nr: 0416 – 712 430 of e-mail:    info@slimmerboekhouden.com   0416 – 712 430   info@slimmerboekhouden.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!